E la nave va…

“Informe final de la nau comercial Nostromo. Informe del tercer oficial. Els altres membres de la tripulació, Kane, Lambert, Parker, Brett, Ash i el capità Dallas, han mort. La nau i el carregament han estat destruïts. Deuria arribar a la frontera en sis setmanes, amb una mica de sort les patrulles em podran recollir. Ha informat Ripley, última supervivent del Nostromo. Fi de l’informe” 

Com li agradaria rebre notícia de l’informe final de la Nostra al compte que viu i treballa a Barcelona! (No confondre’l amb el compte de Barcelona que viu a Madrid i no treballa.)

 

D’intents per acabar amb la nau i el seu contingut ja se’n fan, ja. De moment algú ha aconseguit que en la recent reformada Llei de la CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals: Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio i Fundació La Marató de TV3) s’hagi colat el requeriment de que la CCMA estableixi les condicions necessàries per reduir progressivament la publicitat a Catalunya Ràdio, fins a la seva desaparició (la de la publicitat, no la de la ràdio; d’això últim no en parla).  No es diu quan ha de deixar d’emetre publicitat la nostra ràdio pública, però, com que a l’immensa majoria de ciutadans els preocupa ben poc què significa renunciar als ingressos publicitaris en els mitjans públics, estic segur que així que hagi passat el moment àlgid de les retallades, quan ja estarem ben adobats i amb les butxaques bastant més buides, aleshores, zas!, la publicitat de les emissores de Catalunya Ràdio haurà passat a la història i ja ho podran celebrar el senyor compte, la seva cort i els operadors privats dels serveis de radiodifusió i televisió. 

Algú dubta que després li tocarà a TV3? 

(La imatge és de l’Àlex Marquina, un bon company de feina que ja està al corrent de l’ús que he fet de la seva fotografia.)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: