La burocràcia es blinda contra eventuals fenòmens sobrenaturals

No he pogut resistir la temptació de fer aquesta breu nota en el mateix moment en què m’han informat que els certificats de defunció CADUQUEN als tres mesos d’haver-los expedit.

Tampoc he pogut resistir la temptació de dir-li a l’advocat que m’ho ha confirmat que, deixant de banda les creences religioses, que se sàpiga, cap mort ha ressuscitat.

Com que intento ser eficient i no puc evitar ser racional, que em disculpin tots els advocats, procuradors, jutges i funcionaris varis de l’administració de justícia, però en aquesta qüestió diria que no trepitgen de peus a terra, perquè una cosa són les pel·lícules i una altra la pura realitat.

Segur que té una explicació, però no tot el que té una explicació significa que aquesta sigui lògica.


4 responses to “La burocràcia es blinda contra eventuals fenòmens sobrenaturals

 • Lluis K

  Hi ha 2 possibilitats, o a l’administració son IMBÈCILS o son uns LLADRES

 • einestzara

  Lladres no, perquè els certificats es demanen per Internet i són gratuïts. Potser és una manera de tenir ocupada a la gent i fer funcionar la maquinària. Com es deia dels bombers de l’illa de Còrsega, que si provocaven ells mateixos els incendis per justificar l’existència dels recursos que s’hi dedicaven.

 • Arqueòleg Glamurós

  Que no hagi succeït fins ara no vol dir que no pugui passar! EN tot cas no acabo d’entendre el motiu d’aquesta caducitat…

 • einestzara

  Si l’administració ho fes per la remota possibilitat d’una resurrecció, trobo que seria més lògic que el termini fos al revés, és a dir, que no emetessin cap certificat de defunció fins passats tres mesos de la mort, com a mesura de prudència en vista de què Jesucrist, pel que diuen les escriptures, va ressuscitar al cap de tres dies. Tres mesos seria un temps més que raonable per pensar que la persona ja s’ha quedat definitivament en una altra dimensió i el certificat hauria de tenir validesa permanent. (Això ja comença a semblar un post sobre zombies!)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: