15 d’octubre, blog action day

No sé on he llegit que avui és el Blog Action Day (BAD?). Dolent o no, com que el motiu d’aquest any va del canvi climàtic i la penosa situació en què es troba el medi ambient en el nostre planeta, m’hi afegeixo a la iniciativa (fora de la norma, perquè es tractaria de registrar-se i no sé què més per fer que aparegui en el blog un globus terraqüi com el de la imatge  i sumar i sumar i sumar… adhesions).

 blog action day 2009

La meva “contribució”  consisteix en enganxar aquest vídeo que m’ha enviat un bon amic,  escéptic total amb això de l’ecologia, i que l’ha catalogat com a vídeo “pijo-ecològic”  (sic)


3 responses to “15 d’octubre, blog action day

 • Lluis K

  El video és genial (tant com el seu amic, que l’estima tant que avui el convida a dinar…) per conscienciar ments dèbils i fàcilment impressionables!
  La casa d’aquest elegant treballador, motor de la prosperitat del seu país, se li fa cada dia més petita però no per xorrades com l’efecte hivernacle o escalfaments globals (a nosaltres sí que ens escalfen globalment el tarro amb aquestes qüestions) sinó per què la seva riquesa augmenta amb el seu treball, i ja va sent hora de que es “mudi” a una mansió més adequada a la seva productivitat.

 • einestzara

  Ha,ha,ha! Ets un freaky anti-sistema! Si ara està ben vist tenir consciència de que el planeta se’n va a la merda per la cobdícia insaciable dels amos de l’univers, doncs tu et poses del costat dels que creuen que aquesta és una manera més de treure els quartos als incauts… Mira, l’any 1968 (o el 67 o el 69, no ho recordo, buscaré a Google) el Club de Roma ja va pronosticar que el creixement econòmic plantejat en els termes tradicionals capitalistes tenia uns límits si no es volia acabar amb el planeta. Aleshores no existia cap etiqueta ecològica ni el verd venia, els experts que van fer els seus informes no eren uns “paniaguados” a nòmina dels amos de l’univers. Si me’ls vaig creure aleshores, amb més motiu em crec ara que la cosa ja no hi ha per on agafar-la. Potser és més pràctic llençar la tovallola i que peti quan sigui… però és una pena, no?

 • Lluis K

  Club de Roma? mmmm, va 4art a la lliga italiana, no? Qui és el seu devanter centre? Lucca Toni?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: