Les 7.000 espelmes de Telefónica

candle_final

Acabo de llegir que Telefónica repartirà 7.000 espelmes com a acció de suport a l’apagada promoguda pel WWF contra el canvi climàtic. O la informació és errònia, que ja pot ser, o la cosa és per posar-se a riure. Si tot el que vol fer Telefònica per testimoniar el seu suport a la iniciativa del WWF és repartir set-mil espelmes  i aportar la recaptació (!?) del concert que Raul Rojas farà a la botiga Telefònica de Gran Via, la cosa és per posar-se a riure.

A mi, tot el que es faci per millorar la salut del nostre pobre planeta sempre em semblarà poc, de manera que aprovo la iniciativa del WWF, però no l’acció de Telefònica: em sembla una presa de pel i, a més, d’una racaneria patètica. I em sembla una presa de pel perquè si una megaempresa de telecomunicacions com Telefònica s’ho creu de veritat, el que hauria de fer és promoure una disminució del consum dels seus serveis (activitat que comporta uns consums gens menyspreables d’energia elèctrica)  i no la del consum d’energia elèctrica en general. És més fàcil carregar-li el mort a les companyies elèctriques, repartir espelmes (set-mil, no ens passessim, que estem en època de vaques magres) i donar la recaptació del Raul Rojas en la botiga de Gran Via (pots comptar… el calaix que faran!)

Pura façana (de pladur 🙂 ). I d’això en diran RSC i reputació de marca.

Anuncis

3 responses to “Les 7.000 espelmes de Telefónica

 • Lluís K

  Quina imbecilitat.
  Ja sap tot el que penso respecte a la sostenibilitat, escalfament del planeta (excepte aquest hivern, oi?), desertització (excepte el nostre entorn, oi?), manca de recursos hidrics (excepte el nostre pais, oi?), etc…

  Per cert lo de “medi-ambient” és per què l’altre meitat ja ens la hem carregat? hahahahaha

 • einestzara

  Lluís K., jo no considero cap imbecilitat denunciar el brutal deteriorament del medi en el que vivim. Per a mi, la imbecilitat és callar i veure-les passar mentre uns pocs fan seu el planeta i transformen els recursos naturals en merda tòxica que aniran acumulant fins a l’extinció de la pròpia espècie humana.

  Per cert, medi ambient vol dir “mig ensopit, que encara no ha assolit el clímax lúdic habitual del lloc.” 🙂

 • Lluís K

  el que trobo una imbecilitat és lo de les 7000 espelmes, no les accions en pro del planeta, home!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: