Potser és més que un club…

… però és menys que una televisió nacional de Catalunya. 

barca-veto-tve11

Imaginem-nos per uns moments que jo no sóc un dels dels dos mil i … treballadors de la Corpo, que sóc un ciutadà de Catalunya de a peu (que ho sóc, eh!), que treballa on sigui. Doncs us diré, molt per sobre, el que pensa aquest ciutadà sobre l’embolic de diners entre TV3 Lateva i el Barça Mescunclub. En primer lloc que algú, des de Madrid, se’n fot dels catalans i després que el Barça empresa, perdó!, més que un club, està jugant un joc estrany (l’equip no, l’equip juga molt bé i és el meu equip). Pel que es pot llegir en els diaris, AVS li deu al Barça 30 megaeuros. AVS, que és propietat de Sogecable (80%) i de TV3 (20%), no vol pagar al Barça. És a dir, el 80% d’AVS, Sogecable, que és qui mana i talla el bacallà, no vol pagar al Barça. Aleshores el Barça li reclama a TV3 -com a garant solidari que és- que li pagui el deute de 30 milions d’AVS. I el millor de tot és que el Barça necessita aquest 30 milions d’euros PER PAGAR A SOGECABLE! No m’ho invento, ho diuen els diaris. I com que TV3 no paga al Barça (demandes i sentències pendents pel mig), el Barça li nega a TV3 la possibilitat d’emetre els partits del seu equip. 

Segur que a Sogecable es peten de riure. Quin interès pot tenir AVS de pagar al Barça? Què coi l’importa a Sogecable si TV3, la televisió pública dels catalans, es queda sense els partits del Barça, perd audiència, publicitat, diners,…? I, a tot això, un no pot deixar de preguntar-se quin joc estan jugant els responsables del club. Molt probablement també s’estiguin petant de riure, perquè deuen pensar que el Barça ja no necessita a TV3 per cobrir la seva projecció pública. Com canvien els temps! 

I com que, a més de ciutadà català que contribueix amb els seus impostos a mantenir la televisió pública autonòmica -la meva televisió-, resulta que  treballo a la Corpo, m’emprenya el comportament dels dirigents del F.C. Barcelona, el meu club. 

Potser és més que un club, però és menys que la televisió pública de Catalunya.


2 responses to “Potser és més que un club…

  • Lluís K

    No connec el conflicte en profunditat, però en tot cas, el seu plantejament no és el que es pot llegir en els diferents forus que visito habitualment.
    El fet de treballar a la casa, suposo que li donen més info de la que tenen fora.
    En tot cas, el que si tinc clar, és que els personatges que dirigeixen el Club blaugrana en l’actualitat, una colla de urbesexuals bio-pijos, tenen tota la pinta del mon de no ser aigua clara…

  • einestzara

    Lluís K., la meva opinió està fonamentada exclusivament en la informació que ha aparegut a la premsa, una informació que està a l’abast de tothom (p.e.:l’enllaç que s’inclou a La Vanguardia). Òbviament el meu punt de vista està “contaminat” pel fet de ser un treballador del grup CCMA que defensa i estima les seves empreses.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: